VOA

Vrijwillige Ouderen Adviseur

WAT DOET EEN OUDERENADVISEUR?

Het is lang niet vanzelfsprekend dat iedereen de weg weet in alle huidige voorzieningen voor ouderen om langer thuis te blijven wonen. En bij alle voorzieningen komen ook nog eens regels en papierwerk kijken. Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden voor u!

Die helpende hand kunnen wij u bieden als ouderenadviseurs van seniorenorganisatie Dronio Druten. Of het nu op het terrein van zorg, wonen en welzijn is, of op het gebied van veiligheid, vervoer en financiën. Binnen al deze terreinen weten wij goed de weg in het aanbod van regelingen en voorzieningen. Zowel landelijk als ook binnen uw gemeente en uw buurt.

Als ouderenadviseurs werken wij nauw samen met andere organisaties, zoals de gemeente en stichting Meer Voor Mekaar. Wij werken op vrijwillige basis en zijn dus niet in dienst van de gemeente of een welzijnsorganisatie. Daardoor kunnen wij zelfstandig, onafhankelijk én gratis ons werk doen. We hebben de opleiding Ouderenadviseur gevolgd en krijg regelmatig bijscholing.

Wilt u in contact komen om antwoorden op uw vragen te krijgen neem dan contact op met een van de Vrijwillige Ouderen Adviseurs (VOA).

Theo van de Broek, Spadesteekstraat 30, tel: 0487-570088 theoriavdbroek@hotmail.com

Tonny Zeeuwen, Van Delenshof 8, tel: 0487-515176 voorzitter.droniodruten@gmail.com

Ellie Bouwman, tel: 0487-506820 cmphutting@live.nl