Kerstviering 2019

Kerstviering 18 december 2019. Allereerst een groot compliment aan allen, die deze kerstviering hebben georganiseerd. Het was in één woord perfect!!

De opkomst was groot en iedereen werd bij binnenkomst onthaald met koffie en thee in de foyer. Daarna konden we in de filmzaal genieten van een heel bijzonder toneelstuk van Stieni van Beuningen en Gerrit Kistenmaker. Goede wijn hoeft geen krans; zij speelden voortreffelijk, en met hun mimiek en toon hadden ze de hele zaal in de ban! Zij hielden ons ook nog een spiegel voor: blijf maar tevreden bij jezelf, ook als het gras bij de ander groener lijkt te zijn!

Na afloop was de beurt aan een aantal toeschouwers om het toneel te beklimmen: Het eerste optreden van het pas opgerichte koor. Een spannende ervaring voor de leden van wie de meesten geen enkele koor- of podiumervaring hadden. Een optreden voor een publiek van 130 personen is niet niks! We zijn erg blij dat Gerda van Osenbruggen de moed heeft gehad dit koor te dirigeren, met de begeleiding van onze toetsenist Gerard van Duijghuizen. De reacties op de première van het nieuwe koor waren zeer positief en zijn een aanmoediging om door te gaan!

Daarna was er nog een optreden van Maria Basten, die een mooi gedicht: “Eva” op een speciale manier voordroeg. Toen was het tijd voor een borrel, gevolgd door een uitstekend uitgebreid koud en warm buffet. Het was heerlijk en menigeen schoof graag aan voor een extra ronde.

De middag werd vlot en gezellig gepresenteerd door Jan Janssen- Steenberg. Om ongeveer zeven uur werd de bijeenkomst afgesloten door onze voorzitster Tonny Zeeuwen.

We kunnen allemaal met plezier terugkijken op een zéér geslaagde kerstviering!

Lenie Lodders