Belasting invulhulp

Hulp bij belastingaangifte

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingpapieren? Leden van Dronio Druten kunnen tegen een kleine vergoeding hun aangifte laten verzorgen door een belasting-invulhulp van Dronio. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag.

Gebruik maken van deze service

Wilt u gebruik maken van deze service, neem dan contact op met de belasting-invulhulp. Ook als u geen lid bent kunt u een beroep doen op onze belastingservice. Neem contact op met de belasting-invulhulp dhr. J Koopmanschap tel: 0487-513540.

Kosten en aansprakelijkheid

De belasting-invulhulp vult alleen eenvoudige aangiftes in. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de aangifte en de aanvraag van zorg- en/of huurtoeslag. De vrijwillige belasting-invulhulp noch Dronio kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en de tijdigheid van deze service.

Waarschuwing

Geef nooit uw DigiD aan iemand anders, ook niet aan de belasting-invulhulp. Deze heeft bij het invullen van uw aangifte uw DigiD niet nodig, alleen uw BSN-nummer.

Ook belastinginvuller worden?

Vindt u de belastingaangifte niet zo’n vervelende klus? Bent u handig met de computer en heeft een eenvoudige aangifte geen geheimen voor u? Overweeg dan eens om belasting-invulhulp te worden! Iets voor u? Meldt u aan bij Dronio.