(Uitgestelde) Verkeersvoorlichting VVN i.s.m. DRONIO Druten

Bent u inwoner van Druten en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. In een bijeenkomst van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

Deze verkeersvoorlichting, die wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland in samen-werking met DRONIO Druten, wordt gehouden op:

Datum:    donderdag 22 okt. 2020
Tijd:        14.00 – 16.00 uur (zaal open vanaf 13.45u)
Locatie:  D’n Bogerd, Van Heemstraweg 53 in Druten

De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis en ook niet DRONIO leden zijn van harte welkom.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cur-sussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Ivm de corona maatregelen willen wij u verzoeken zich vooraf via de mail aan te melden. secretaris.droniodruten@gmail.com   Vermeld in de e-mail uw naam en adres. Aanmelden kan tot en met zondag 18 oktober.