Nationale ThuisBingo

Aan onze DRONIO leden maar ook niet leden die het leuk vinden om deze dagen thuis mee te doen aan de Nationale ThuisBingo. Deze ThuisBingo wordt georganiseerd vanaf 6 tot en met 28 april 2020 door de KBO/PCOB.
De prijzen worden beschikbaar gesteld door Wehkamp en ook door hun bij u thuis afgeleverd.

Spelregels Nationale ThuisBingo

Elke dag wordt tussen 13.00 en 14.00 uur wordt de Nationale ThuisBingo live uitgezonden via www.denationalethuisbingo.nl.

Elke uitzending duurt circa 1 uur en we proberen minimaal 3 rondes te spelen. Elke ronde begint met een getallenronde. Klik de getallen aan op de speelkaart op uw scherm met uw computermuis of als u een tablet heeft met uw vinger. Aan de zijkant ziet u steeds de 5 laatst getrokken getallen.

Een speler kan bingo hebben als de speelkaart een compleet horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje heeft.
Nadat tenminste 1 van de spelers bingo heeft wordt de speelkaart door de presentator leeggemaakt en begint het spel weer opnieuw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Na elke ronde zal 1 van de winnaars gebeld worden.
Na de uitzending worden alle winnaars gebeld op het bij ons bekende telefoonnummer. We vertellen u dan hoe u de prijs in ontvangst kunt nemen.

Meespelen met de Nationale ThuisBingo?

Iedereen met een laptop, smartphone of tablet kan met de Nationale ThuisBingo meespelen. Deel de website met uw vrienden en familieleden voor nog meer speelplezier www.denationalethuisbingo.nl.

Heel veel plezier met het meespelen!

Mochten vragen zijn of u hebt uitleg nodig dan kunt u contact opnemen met: Tonny Zeeuwen, tel.nr 06-30792075 of via de mail: voorzitter@droniodruten.nl Frans Steffens, tel.nr. 06-36533621 of via de mail: secretaris@droniodruten.nl

Meerdere van onze bestuursleden hebben zich als vrijwilliger aangemeld dagelijks deelnemers thuis te bellen nadat het bingospel heeft plaatsgevonden.