Filmhuis den Bogerd

We hebben ook voor 2022 weer een interessant en afwisselend filmaanbod weten te creëren, waarvan u hieronder de uitkomst vindt.

Ook is het weer mogelijk om, evenals voorgaande jaren, ‘Vriend van het Filmhuis’ te worden. De condities hiervoor zijn al jaren dezelfde, dit betekent dat een ‘Vriend’ tegen een eenmalige betaling van minimaal € 12,50 een pasje ontvangt. Dit pasje geeft de houder ervan gedurende het hele jaar 2022 recht op €2,- korting per film. Het filmhuis vertoont 16 films op jaarbasis. Behalve dat het financieel aantrekkelijk is, krijgt u als vriend bij grote drukte voorrang. U mag dan als eerste de zaal in en u bent altijd verzekerd van een plaats. Inschrijven als vriend kan vanaf nu via: info@filmhuisdenbogerd.nl onder vermelding van uw voor- en achternaam. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen zal er bij de eerstvolgende film een pasje voor u klaarliggen en kunt u het bedrag van €12,50 bij ons afrekenen.

Al onze avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur (kassa open vanaf 19.30 uur.

Entreeprijs €10,50 (inclusief koffie/thee) – Voor Vrienden € 8,50


 Dinsdag 31 januari ‘Mothering Sunday (kostuumdrama)

Dit verhaal speelt in 1924 en vertelt over de liefde  tussen een geëmancipeerde 21 jarige Britse keukenmeid en haar welgestelde buurman. Ongebruikelijk voor deze tijd is dat de geijkte genderrollen zijn omgedraaid. Niet zij, maar hij zit gevangen in conventies.

Mothering Sunday

Het is moederdag 1924, een warme dag op het Britse platteland. Dienstmeisje Jane heeft vrij gekregen om haar moeder te bezoeken maar omdat ze wees is heeft ze de dag voor zichzelf. Als de plaatselijke adel op die dag gezamenlijk gaat lunchen gebruikt Jane die tijd om, kort voor hij gaat trouwen, samen te zijn met de zoon van het naburige landgoed.


Dinsdag 14 februari ‘The worst person in the world (drama, humor)

Een instant klassieker, vol humoristische observaties van generatie conflicten

The worst person in the world

Julie is bijna dertig als ze van studie wisselt en een einde aan haar relatie maakt. Ze heeft zoveel keuzes en mogelijkheden in haar leven dat kiezen moeilijk wordt. Ze weet niet waar haar hart ligt of bij wie. Want welke momenten in je leven zijn nu echt beslissend? Kom je daar achteraf pas achter, of valt het te voorzien?


Graag tot ziens bij onze winterfilms.

Vanaf nu kunt u zich weer aanmelden als vriend van het Filmhuis.

Met een vriendenpas van € 12,50 bent u gedurende het hele jaar 2023 weer verzekerd van € 2,- korting op al onze films. Aanmelden kan via www.filmhuisdenbogerd.nl of direct bij de kassa.

Het team van Filmhuis Den Bogerd wenst u allen mooie feestdagen en een gezond en vredig 20