Filmhuis D’n Bogerd

Aangepaste regels

  • De zaal is sfeervol ingericht en er komen tafels bij de zitplaatsen.
  • Veiligheid staat voorop, daarom wordt er nog beter toegezien op de anderhalve meter afstand. Bij het binnengaan van de zaal en ook bij het verlaten ervan, zullen teamleden van het Filmhuis u hieraan helpen herinneren .
  • Op veler verzoek gaan we dit seizoen vaker een matinee organiseren. We hopen hiermee iedereen, maar met name ouderen, tegemoet te komen.
  • Voorlopig worden er geen vriendenpassen uitgegeven. Organisatorisch is dit nu niet mogelijk.
  • Reserveren is nodig en kan via:  info@bogerddruten.nl
  • De films worden zonder pauze vertoond.

I.v.m de nieuwe corona-regels is er nu geen koffie of thee bij de film voorstelling. Het entree kaartje wordt daardoor, tot nader order, €8,50 per persoon. Het maximaal aantal personen is 30 per voorstelling .

Komende film’s

Di   1-12-2020     14.00 uur en 20.00 uur

Mi Vida

De drang om los te komen

Genre: Drama
Speelduur: 88 minuten
Cast o.a.: Loes Luca, Elvira Mínguez
Regie: Norbert ter Hall
Land: Nederland

Lou (Loes Luca) is net aangekomen in Cadiz, een havenstad in het zuiden van Spanje. De uit Schiedam afkomstige kapster heeft behoefte aan een nieuwe richting in haar leven en daarom heeft ze besloten om haar kapperszaak te verkopen en een cursus Spaans te gaan doen op de plek waar je een nieuwe taal het beste leert. In het land zelf. Ze is 63 jaar en heeft een berg aan levenservaring, toch is haar houding onzeker. Ongemakkelijk neemt ze haar intrek in het kleine kamertje bij een druk Spaans gezin, waar de kinderen haar met argusogen bekijken en de vrouw des huizes het vooral raar vindt dat ze zo oud is. Meestal zijn de studentes jonger.

Di   15-12-2020       14.00 uur en 20.00 uur

Little Women

Little Women is gebaseerd op Louisa May Alcotts 152 jaar oude roman, in Nederland uitgegeven onder de titel Onder moeders vleugels.

Genre: Kostuumdrama/Romantiek
Speelduur: 135 minuten
Cast o.a.: Emma Watson, Saoirse Ronan
Regie: Gillian Armstrong
Land: V.S.

Little Women vertelt het verhaal van de vier zussen Jo, Meg, Amy en Beth. Zij groeien in de negentiende eeuw op onder de vleugels van hun moeder Marmee. Destijds was de Amerikaanse Burgeroorlog in volle gang, waardoor de vrouwen nóg meer hun eigen weg in de maatschappij moeten vinden. Liefde speelt hierbij een grote rol, al krijgen ze daar allemaal op een totaal andere manier mee te maken.

Graag tot ziens bij een van onze voorstellingen, waarbij we ons best blijven doen de anderhalve meter of meer te respecteren.

Het team van Filmhuis Den Bogerd