Filmhuis den Bogerd

Beste bestuursleden,

Ondanks het feit dat 2021 een rampzalig filmjaar was, blijven we geloven in betere tijden.

We hebben daarom ook voor 2022 weer een interessant en afwisselend filmaanbod weten te creëren, waarvan u hieronder de uitkomst vindt.

Ook is het met ingang van 2022 weer mogelijk om, evenals voorgaande jaren, ‘Vriend van het Filmhuis’ te worden. De condities hiervoor zijn al jaren dezelfde, dit betekent dat een ‘Vriend’ tegen een eenmalige betaling van minimaal € 12,50 een pasje ontvangt. Dit pasje geeft de houder ervan gedurende het hele jaar 2022 recht op €2,- korting per film. Het filmhuis vertoont 16 films op jaarbasis. Behalve dat het financieel aantrekkelijk is, krijgt u als vriend bij grote drukte voorrang. U mag dan als eerste de zaal in en u bent altijd verzekerd van een plaats. Inschrijven als vriend kan vanaf nu via: info@filmhuisdenbogerd.nl onder vermelding van uw voor- en achternaam. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen zal er bij de eerstvolgende film een pasje voor u klaarliggen en kunt u het bedrag van €12,50 bij ons afrekenen.

Al onze avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur (kassa open vanaf 19.30 uur.

Entreeprijs €10,50 (inclusief koffie/thee) – Voor Vrienden € 8,50


3 mei 2022

Luizenmoeder.

Speelduur: 108 minuten

Komisch en een beetje ontroerend                               

Cast o.a.:   Ilse Warenga en Jennifer Hoffman
Genre:       komedie
Land:        Nederland
Regissseur: Ilse Warenga en Jan Albert de Weerd

LuizenmoederDirecteur Anton heeft zijn functie op basisschool de Klimop neergelegd. Aangezien er niet gelijk vervanging is, probeert Juf Ank de boel zelf weer op de rit te krijgen. Zoals gewoonlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. De coronacrisis heeft alles op scherp gezet, waardoor de ouders nog veeleisender zijn dan voorheen. Er staat een groot themafeest op de planning. Een nieuwe interim-directeur geeft wat lucht. Al is het de vraag of deze directeur wel het beste met de leerlingen voor heeft.