Stamboomcafé in Bibliotheek Druten op za. 6 juli 2024

Op zoek naar je voorouders of naar die ene speciale voorouder? Leden van de Nederlandse Genealogische Vereniging helpen tijdens genealogische informatiemiddagen in de bibliotheek bij uw zoektocht naar uw stamboom, afkomst en familiegegevens.

Na bijvoorbeeld het zien van het tv-programma ‘Verborgen verleden’ zijn veel mensen op zoek naar hun voorouders. Op het internet is er al veel te vinden, maar waar moet je beginnen? Geïnteresseerden zijn welkom tijdens de inloopsessie op zaterdag 6 juli a.s. van 13:30 tot 15:30 uur in de bibliotheek Druten, Van Heemstraweg 53, 6651 KH  Druten. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het gezin van Jan en Janna Liese-Ernste met vier dochters en een zoon. Liese was heerboer, paardenfokker en hengstenhouder. Eén van zijn dochters was getrouwd met dierenarts Den Daas sr. uit Druten. Het gezin woonde in boerderij Gasthuishof.

Foto afkomstig uit: Fotoarchief Gradus Burgers