Motorrijden, doe je mee?

Motorrijders zijn er in alle leeftijden. Het gebruik van de motor en de rijstijl zijn echter in het algemeen niet voor alle leeftijden hetzelfde. De meeste leden van een seniorenvereniging zullen de motor niet meer gebruiken voor woon-werk verkeer. Dus wordt de vraag interessant of er bij Dronio leden zijn die (nog) motorrijden en geïnteresseerd zijn om in de periode dat het mooi weer is samen een tochtje te gaan rijden. Het hoeft niet in het weekend, het kan op dagen dat het wat rustiger is op de voor motorrijders aantrekkelijke wegen.

Graag hoor ik of er interesse is om af en toe samen te gaan rijden. Als je je aanmeldt, betekent dat niet dat je altijd mee moet gaan. Het kan flexibel ingericht worden, per ke

Vriendelijke groet, Herman Janssen
janssen.herman@gmail.com  | 06-27085520