Bezielende Verhalen

Een nieuw begin

We nodigen je van harte uit om naar onze nieuwe verhalen te luisteren over de kracht van de lente en de moed om iets nieuws te beginnen. Op zaterdag 18 mei as. treden wij op in het  pas geopende Bondsgebouw te Druten met onze muzikale verhalenreis: Een nieuw begin!

In deze voorstelling vertellen wij verhalen uit verschillende culturen. Zo is er het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de zonnebloem en de mus. In een ander verhaal gaat een boer op reis om antwoord te krijgen op de vraag, waarom zijn bomen geen vruchten meer dragen. En durft het beukennootje die veilige tak los te laten om zijn eigen bestemming te vinden?

Deze en andere verhalen vertellen wij uit het hoofd. Jacqueline begeleidt de verhalen muzikaal op keyboard en diverse snaarinstrumenten (o.a. gitaar, keyboard, swaramandala). Geschikt voor kleine en grote mensen vanaf 12 jaar.

  • Waar: Bondsgebouw Druten, Kattenburg 27, 6651 AL, Druten
  • Tijd: inloop 19.30 uur inloop; start 20.00 uur tot +/- 22.00 uur incl. pauze
  • Kosten: € 12,50 bij aankomst te voldoen incl. consumptie, liefst contant

Kom je ook luisteren? Stuur dan een mailtje. Zet daar ook bij met hoeveel personen je komt.

Kijk voor meer informatie op www.bezielendeverhalen.nl

Kun je dan niet? Geen nood. Binnenkort treden wij nog vaker op: Vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 juni treden wij op met ons programma Zomeravondvertellingen. Binnenkort gaan we kijken naar weer een mooie locatie.

Zondagmiddag 30 juni treden wij op met een verkorte voorstelling van Een nieuw begin tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren, te Amersfoort

Hartelijke groet, Jan, Edgar en Jacqueline