Een nieuwe lente een nieuwe site

Beste Dronioleden,

Het feit dat u dit leest, bewijst dat u de weg naar de nieuwe Dronio Website heeft gevonden. Ik hoop dat het u bevalt. Misschien vraagt u zich af: ”Waarom een nieuwe site?”

Toen de vorige site van onze vereniging begon te verouderen, nam het bestuur een voortvarend besluit en heeft Patrick Schiks van “Ontwerp & MEER” de opdracht gegeven een geheel nieuwe site te bouwen met daarbij de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. We zijn van mening dat hij daar prima in is geslaagd.

Omdat het Dronio Magazine slechts een beperkt aantal bladzijden voor artikelen en informatie heeft, zullen we in de toekomst meer en meer gebruik gaan maken van onze site om u daar uitgebreider te informeren over alles wat voor u als lid belangrijk is. We zullen er in ons maandblad ook naar verwijzen. U vindt hier activiteiten, de jaarkalender, drie digitale magazines, verslagen van evenementen, foto’s, gemeente-informatie en nog veel meer.

Kortom, we zijn er enthousiast over en hopen dat u dit enthousiasme met ons deelt. Ga toch vooral op “onderzoek” uit en klik er op los. Laat u verrassen door de hoeveelheid van nuttige en leuke informatie die er te vinden is. Herlees de verslagen en bewonder de vele mooie foto’s.

Heel veel plezier met onze Dronio Site.

Mede namens het bestuur, Frank Deug (webmaster)